Morvan-vakantiehuis.nl
Home » accomodatie

Wonen

De woning is gezellig en volledig ingericht. De gehele benedenverdieping is voorzien van plavuizen.
Beneden bevindt zich een ruime woonkeuken met houtkachel.
De keuken heeft een modern keukenblok. Er is voldoende serviesgoed, bestek, pannen, wok, waterkoker, koffiezet apparaat (en Senseo), de Hollandse kaasschaaf ontbreekt ook niet. In deze woonkeuken is ook een gezellig leeshoekje met twee gemakkelijke stoelen, op een koelere avond kunt u dus hier ook lezen bij de houtkachel. Er is een kinderstoeltje aanwezig. Via het grote raam heeft u uitzicht over de heuvels.
Wij verzoeken u in de gîte niet te roken.

Vanuit de woonkeuken komt u in de ruime salon met gemakkelijke stoelen, elektrische verwarming en openslaande deuren naar het terras.

Er is een televisietoestel, alleen geschikt om dvd's af te spelen (er is een zeer ruime keus van cd's en dvd's aanwezig), een radio/cd speler, een boekenkast met véél boeken in elk genre, ook kinderboeken, spelletjes en mooie tijdschriften.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salon met toegang naar terras

Zitje bij de houtkachel

Vanuit de woonkeuken komt u via een gang bij de badkamer en bijkeuken. In de badkamer is de ruime douche (90x90) met vaste wastafel en toilet.

In de bijkeuken staat de koelkast met aparte vriezer, wasmachine en de warmwaterboiler hangt er. U kunt er uw jassen en wandelschoenen kwijt.
(Op de foto van de voorkant van het huis ziet u rechts een lage deur, dit is de deur van de bijkeuken).


In de bijkeuken is ook de trap naar de bovenverdieping. In het trapgat hebben wij enkele kunstuitingen hangen, die gemaakt zijn door onze huurders (komt er ook een van u te hangen?). Op een gedeelte van de zolder staat een tafel met stoelen, hierop is het leuk grote puzzels maken (die zijn volop aanwezig). U kunt hier ook eventueel uw was drogen op het droogrek.

Slapen

Badkamer met toilet

Via een halletje komt u dan in de twee slaapkamers. De voor-slaapkamer heeft twee losse, eenpersoons bedden, de achterslaapkamer is groter en heeft twee eenpersoons matrassen in een bedombouw. Er zijn eenpersoons dekbedden, kussens en dekens. Om de matrassen zitten molton matras- beschermers. Op de kamers is elektrische verwarming. Er zijn op elke kamer ruime inbouwkasten met kleerhangers. Er is een kinderbedje met dekbed aanwezig. De hele bovenverdieping is voorzien van vloerbedekking.

slaapkamer voor

slaapkamer achter